DA LI JE MOGUĆE DA SU OVAKO LEPE? Mirjana Bobić Mojsilović pokazala SESTRE i MAJKU: 4 GRACIJE vredne DIVLJENJA
Mirjana Bobić Mojsilović, Foto: Vladimir Šporčić

PONOS I DIKA

DA LI JE MOGUĆE DA SU OVAKO LEPE? Mirjana Bobić Mojsilović pokazala SESTRE i MAJKU: 4 GRACIJE vredne DIVLJENJA

Pratioci su oduševljeni njihovim izgledom

Objavljeno:

Čuvena književnica i slikarka Mirjana Bobić - Mojsilović objavila je juče na Instagramu posebnu fotografiju koja ne prestaje da se komentariše, na najlepši način. Jedan od komentara glasi: "Četiri gracije". I ostale reakcije kažu mnogo.

Pored Mirjane Bobić - Mojsilović koja je još jednom dokazala svoj istančani modni ukus koji je u pravom smislu reči njen stil, na fotografiji je i njena sestra bliznakinja Zorica Tomić, kulturolog, sociolog kulture, publicista, profesorka kulturologije i komunikologije i komunista.

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Njen modni odabir bila je lila svečana haljina ravnog kroja uz koje salonke savršeno pristaju. Ovakva elegancija "tražila" je upravo pismo- torbu i ešarpu koja modno izdanje čini još ženstvenijim.

Tu je i treća sestra Gordana koja je manje zastupljena u javnosti, a koja je takođe pokazala šta znači stil u klasičnoj odevnoj kombinaciji, sa šik bisernim minđušama i modernim sandalama.

Mirjana Bobić Mojsilović pokazala sestre i mamu.
Mirjana Bobić Mojsilović pokazala sestre i mamu.foto: Printscreen Instagram/mirjanabobic

Pored Mirjane je njihova mama Rada koja je impresionirala javnost na Instagramu, damskim stilom, stavom, gracioznošću, elegancijom.

Komentariše se da je sasvim jasno od koga su sestre odnosno njene ćerke nasledile lepotu i sjajan modni ukus.

Izdvajamo i ove reakcije: "Elegancija i ženstvenost... Dame", "Ne zna se koja je elegantnija", "Lepe Bobićke, grlim vas i ljubim sve", "Prirodna lepota, fizička i duhovna", "Blago majci kada ima ovakve ćerke", "Predivno", "Sve ste divne ali najveći pozdrav za mama Radu", ";Mama objasnila", "Mama Radino držanje i stav za desetku!".

Bonus video:

04:53

Teya Dora izjava

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.